DELUXE DEN HAAG

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1945 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Deluxe Den Haag. Meer weten? Ontdek meer

11 jun 2024 om 22:38 Beste en lekkerste pizza! Super snelle bezorging en ook nog warm!
31 mei 2024 om 10:09 Altijd lekker, na jaren nog steeds onze favoriete pizza's en tegenwoordig komen ze ook ongekreukeld aan. Helemaal top.
27 mei 2024 om 8:04 Lekkere pizza's, netjes op tijd.
28 apr 2024 om 19:40 Broodje was goed , maar patat ( friet) was niet te eten.
27 apr 2024 om 12:46 allways good food
21 apr 2024 om 20:30 Broodje döner was oké. Bij de pizza met döner en kaas, waren ze de döner vergeten. Daardoor hadden we een Turkse pizza met kaas voor €8,00. Slechte zaak hoor, gaan we dus niet meer doen.
13 apr 2024 om 21:42 Eten en bezorging prima alleen jammer dat als je aangeeft “zondersambal” dat het dan ook op de bon staat maar wel in het eten zit , beetje jammer
9 apr 2024 om 19:42 Voor de 2e keer besteld hier en weer warm en lekker! Alleen miste ik me Amerikaanse pizza ik kreeg de normale helaas.
8 apr 2024 om 10:06 2x grote kapsalon kalf, gekregen zoals besteld. Goed van smaak en goed warm. Super aardige bezorger
7 apr 2024 om 22:33 Zoals altijd, eten lekker en bezorging op afgesproken tijd.
3 apr 2024 om 21:47 Lang niet meer zo een lekkere pizza gegeten!
29 mrt 2024 om 21:29 Wordt altijd snel bezorgd maar…wij wonen niet al te ver van Deluxe af. Alleen wordt het gerecht met de week duurder.